RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2009. július 16., csütörtök

The Quick and the Undead

Mekkora divatja volt az utóbbi években a zombis filmeknek, te jó ég. Micsoda meglepetés, ez is az. Már fejből tudom, hogy fejbe kell lőni, le kell állítani a szervezetük működését, és paff paff bang bang. Egy kis El Mariachi itt, egy kis Jó a rossz és a csúf ott, meg néhány fejvadász, és ez a csúnya, elüzletiesedett világ, ahol a saját anyánkat eladjuk kilóra az Ecserin...

Szót is kár többet pocsékolni erre az alkotásra. Pocsék rendezés, pocsék forgatókönyv, még csak komolyabb mészárlás sincs benne. Eyecandy se nőnek se férfinak (ki kéne találni egy megfelelő szót az olyan férfi színészekre, akiktől az ember lánya ledobja magáról a bugyit, az eyecandy annyira nőnek hangzik)

Egyszer szeretnék egy olyan zombis filmet látni, amiben nem esznek nyers húst, vagy szeretném ha valaki megmagyarázná miért KELL mindig minden zombinak lassan mozogni, nyers húst zabálni, élőket széttépni. Persze nem olyan történetet várok, mint a kedvenc vámpírosunk, hogy a zombi kedvesen mosolyogva nyisson ajtót nekem, majd meghívjon vacsorára, de egyszer jó lenne tudni, miért is van ez így, ahogy.. Mi késztet egy halott emberi lényt arra, hogy másokat cafatokra tépjen? Ezt magyarázza el nekem valaki.

A vágás minősíthetetlen, a szinkron még annál is rosszabb. Ez az abszolút nulla pontos film, ha őszinte akarok lenni, bár a zombik arca vicces.

0/10

2 megjegyzés:

sway írta...

valamelyikben kurvagyorsak ám. 28 nappal később, asszem.

Orange Green írta...

de az jó film is. ehhez képest legalábbis nagyon :))

Megjegyzés küldése