RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2009. július 12., vasárnap

A Boszorkány-hegy

Na ha valami alul tudta múlni a Jumpert, és benne a tátott szájú Kristent, akkor ez. Úgy is mondhatnám, hogy ekkora szart is régen láttam. De nem lenne igaz, mert kb 3-4 hónapja szembejött velem A csontevő. Na az ennél is szarabb volt. Arra akkor nagyjából 0.1/10-et adtam, akkor ennek megfelelően ez 1.1/10. Ebben legalább nem fehérek játszanak indiánt, és szerepel benne a Therabithiában tragikus körülmények között meghalt aranyos szőke kislány, kicsit nagyobb kislány kiadásban, és benne van az a számomra teljesen ismeretlen fickó "The Rock", akivel először egy Hannah Montana részben szembesültem, és már ott is röhögtem rajta, hogy ez milyen arc már...

A film ugyebár egy remake, az eredeti verzió egészen sikeres volt, és ha most 1980 lenne, feltehetőleg ez is őrjöngést és tömeghisztériát váltana ki, de így 2009ben már kicsit magasabb az átlagnéző ingerküszöbe (az enyémről már nem is beszélve). Az külön poén, hogy az eredeti film gyerekszereplői középkorúként betotyognak ebbe is, de semmit nem adnak hozzá a filmhez.

A két kis ufo-gyerek egészen aranyos, a trükkjeik mókásak, de semmi lenyűgöző nincs az egész filmben, ami azért kár, mert hatalmas labdákat kapott a rendező, mégsem ütötte le egyiket sem.

Gyerekmozi. De még annak is rossz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése