RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2009. július 19., vasárnap

Ice Age 3

Ez az amit nem nézünk divXben, nem töltünk le, és amivel nem nyomorékoskodunk egy mobilképernyő felett a szemünket guvasztva, hogy lássuk a figurákat. Ennyit elöljáróban.

A történet nem túl bonyolult, a hülye Sid ismét megkeveri a dolgokat, amikor ellop 3 dínótojást, hogy ő is szülő lehessen. Amikor pedig megjelenik a színen a dínók mamája, és a 3 kölyköt Siddel együtt leviszi a föld alá, az elveszett világba, ahová a jóbarátok kénytelenek követni, ha meg akarják menteni.

Manny és Ellie várják a kismamutot, és ha barack, akkor bizony barack, akkor jön majd a baba, ami odalent több mint kellemetlen lenne. A kardfogú tigris is belevág a kalandba, hogy igazolja magának, és a többieknek, hogy nem puhult el, nem öregedett meg. Sokkal több szerepet kap a szerencsétlen motkány is, kicsit az az érzésem van, hogy annyira nem volt történet, annyira nem volt honnan hova jutni, hogy kénytelenek voltak átlag 15 percenként betenni a makküldözést, hogy nevetni is lehessen valamin.

Ami pozitívum, hogy eszméletlen jól van megcsinálva, ilyen aranyos, majdhogynem élethű, szép, szőrös, stb állatkákat jó érzés nézni. Jók a hangok, eredetiben és szinkronosan is... Az új karakter a félszemű menyét hihetetlen, kicsit Indiana Jones és Jack Sparrow keresztezése.

Negatívum igazából nincs, csak többet vártam. Vagy mást. Nem is tudom. Nekem kicsit kevés volt az 1 és a 2 után. A korábbi szintet hozza, de túlszárnyalni nem sikerült.

6.5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése