RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2009. július 9., csütörtök

Push

A Summit Entertainment beleszeretett Dakota Fanningbe, más magyarázatot nem találtam ugyanis arra, hogy miért szerepel szinte minden Summit-hoz köthető filmben a leányzó. Leszámítva azt, hogy jó színésznő.

De hogy mi is ez a Push? Ha röviden akarnám összefoglalni, akkor egy kisköltségvetésű X-men Heroes ötvözet, néhol gagyi, néhol hihetetlenül jó CGI-vel, és egy egészen aranyos kis alaptörténettel, mely szerint mindannyian meg fognak halni, mert ők mások, és a kormány vadászik rájuk. Na de pont azért van ott Dakota, ő a jövőbe látó, ő fog mindent megváltoztatni. A jóképű fickó mozgatja a tárgyakat, a bandzsa barna lány az elmédbe mászik.

Nick Gant apját genetikailag módosították, létrehozták a tökéletes bérgyilkost, aztán mikor elvégezte amit el kellett, megszabadultak tőle. Nick persze nem tudja elviselni a veszteséget, és nem tud beletörődni abba, hogy apja brutális gyilkosság áldozata lett, és bosszút esküszik. Hong Kongba megy, elvegyül az alvilágban, és hozzá hasonlókat gyűjtve maga mellé szövegeti a terveit, hogyan is fogja megölni az apja haláláért felelőseket.

Camille Belle őrjítően idegesítő a filmben, de Chris Evans sármja mindenért kárpótolja a női nézőket. 7/10. Mert ennyiből jobbat nehezen lehetett volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése