RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2009. július 5., vasárnap

The eye of the tiger

Tigris vagyok a kínaiak szerint, és ha tigris vagyok, akkor ez mind igaz. Szerintem csak azok, amiket kijelöltem.

A szerencse fia. Uralkodásra, szerelemre és pénzköltésre termett. Szereti a veszélyt, a kockázatot, alaposan megküzd a sikereiért. Veszély és harc nélkül nem izgalmas számára az élet, ezért a nehézségek nem ijesztik el. Ez életében minden dologra vonatkozik.
Nem törik össze könnyen, néha szüksége van a szenvedésekre, megpróbáltatásokra, hogy igazán megérjen. Nem szereti a félmegoldásokat, a kompromisszumokat. Nem keresi a biztonságot, s ezzel partnerét kétségbeesésbe kergetheti. A mának él, nem gyűjtöget, nem tervezget.
Partnerének mindent megvesz, amivel örömet szerezhet. Nagy az önbizalma. Későn választanak társat, későn házasodnak. Ezt is csak kényelemből teszik. Nehezen maradnak meg egy foglalkozásnál, szeretnek mindent kipróbálni, s mindenhol győzni.
Ugyanakkor vakmerősége mögött nagyfokú hiúság és érzékenység rejlik. Szereti, ha csodálják, ezért sokan beképzeltnek és nagyképűnek tartják, de ezzel õ nem sokat törődik. Igazi életművész. Optimizmusát, vakmerőségét megőrzi egy életen át, társának hosszú távon megértőnek és elnézőnek kell lennie. Minden tekintetben lehet rá számítani.

Ha az élet az utamba sodor egy másik tigrist, legyen az barátság vagy bármi... Akkor pedig ez történik.

Ha e két uralkodó természetű ember találkozik, vagy összefogás, vagy állandó harc lesz a jellemző. Hosszú távon nem lesz zavartalan a kapcsolatuk, időről időre heves viták robbannak ki közöttük. Hosszú távú kapcsolathoz mindkettőjüknek jó idegekre van szükségük.

Hát ezek után kit lep meg, hogy sűrűn vitázunk a velem egy évben születettekkel? Főleg ha azok férfiak...


4 megjegyzés:

Csigu írta...

énis tigrincs vagyok :)

Orange Green írta...

csigu kerülni foglak!!!!:))))

Csigu írta...

mostmér?:D

Orange Green írta...

vajon?:)))

Megjegyzés küldése