RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2012. szeptember 30., vasárnap

I love Gjoni

Remélem ezt a műsort komolyan gondolják, mert viccnek elég szar.

Életemben nem láttam még szürreálisabb dolgot, pedig néztem a Benkő arakeresőjét és Alekosz prostiválasztóját is. De ez, Delhusa Gjoni filozofálásával, meg a fényceremóniával MINDENT VITT. Ahogy a "hölgyek" átkeltek a vízen, ezzel mintegy megtisztulva, újjászületve egy másik világban, Dzsoni világító nyakláncáért... Hát... Tátva maradt a szám. Hogy ilyen van. Mert rendben, volt ilyen 2010-ben, leforgatták, és valamikor le kellett adni, már így is ciki volt a tologatás, de azért vasárnap este főműsoridőben, vagy előtte egy paraszthajszállal? Hihetetlen.

Egyetlen dolgon gondolkoztam csak el a műsor kapcsán, méghozzá azon, hogy érezhetik magukat ezek a nők most, bő két évvel később, amikor a saját ezerszer elátkozott bal****ságukat nézhetik vissza a képernyőn, immáron tudva, hogy hiába másztak rá az 59 éves buzukisra, nem lettek celebek.

A felhozatal egyébként jobb mint Benkőnél és Alekinnyónál volt, bár szerintem ez csak annak köszönhető, hogy pár lelkes önkéntes kemény munkával ostromolta az online társkeresők párra váró nőit, és komolyabb összegeket ajánlott a műsorban való szereplésért. Kicsit sok a komolyan televarrt, azonban itt első ránézésre nem 400% a prostik aránya, bár még nem tudni túl sokat a hölgyekről, így ebben nem lehetek biztos. Ahogy elnéztem ezt nem is a pornóvillában forgatták, vagy ha igen, szépen átalakították, mert nem ismertem fel. Ez azért komoly pluszpont a műsornak. Ha nem láttam volna Dzsonit táncolni, és nem hallottam volna beszélni, nem is hánynék ordítva, mert a legirritálóbb nőket Keleti Andreára hallgatva már a mai ceremónián hazaküldte, de sajnos láttam a "remek mozdulatait". Eszméletlen. ESZMÉLETLEN.

Évekkel ezelőtt nem hittem volna, hogy ez a csatorna tud még mélyebbre süllyedni, de újra és újra bizonyítja, hogy tud. Dzsoni még 8 részen keresztül keresi álmai asszonyát, akivel persze nem marad együtt, mint az elmúlt 2 évben már megtudhattuk. Majd hamarosan Házasodik a gazda... Előre várom...

-10/-10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése