RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2010. február 28., vasárnap

Holtodiglan

Tara Reid 2003-ban nem csak a plasztikai műtétei után adott életjelet magáról, hanem egy filmben is igyekezett megmutatni tehetségét. Hogy ez mennyire sikerült neki, arról lehetne vitatkozni. A történet nem sok jót ígért...

Julianne mindig is szerette volna magát függetleníteni szülei gyámkodása alól. Álma megvalósulni látszik, amikor sikerül férjhez mennie Mitch-hez. A fiatal pár egy elhagyott kis szigetre utazik nászútra. Hamarosan azonban kiderül, hogy Julianne újra csapdába került. A férj ugyanis jó előre mindent eltervezett és az a célja, hogy örökre maga mellett tartsa a lányt a szigeten.

A kis költségvetés ellenére mégis egészen jól sikerült film lett, volt benne feszültség, izgalom, bár a benne rejlő potenciált itt sem sikerült maximálisan kihasználni. A srác elég ügyesen játszotta a pszichopatát, a környezet, a faház, a tó, az erdő lenyűgözően szép... A lassan óvatosan napfényre kerülő turpisságok sorozata hordoz némi extra izgalmat... Tara Reid pedig csillogtatja színészi tehetségének csíráit.

A megvalósítás kicsit olyan, mint a kutya, aminek ellőtték a lábát, a csajnak ugyanis millió lehetősége lett volna megszökni, mégsem tette. Az extra információ, miszerint a fickó az édes jó atyját is eltette láb alól (történnek vadászbalesetek) nem teszi kegyetlenebbé a pszichopata profilját.

A vágásra lenne néhol még néhány dehonesztáló megjegyzésem, és a rendezéssel sem vagyok teljesen kibékülve, de azért alapvetően ez a thriller rendben van. Teljesen átlagos, 1 menetet mindenképpen megér. DVDn nem venném meg, akkor se ha 100 Forintért dobálnák, de egy letöltés, vagy egy TV-s megtekintés jár neki.

5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése