RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2010. február 14., vasárnap

A bakancslista

A "bakancslista" azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni és tapasztalni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers is jegyezgette terveit, az élet azonban mindig közbeszólt. A milliárdos Edward Cole-t viszont csakis a pénzcsinálás érdekelte, sohasem bajlódott a listával. A két, egymástól teljesen különböző embert azonban a sors egymás mellé sodorja. Közös kórteremben kötnek ki, ahol bőven van idejük azt fontolgatni, mi jöhet még ezután. Égető vágy ébred bennük, hogy a hátralévő idejükben azt tegyék, amit mindig is szerettek volna.

Jack Nicholson halálával nagyon sokat fog veszíteni a filmipar. Rengeteget. Úgyhogy az ég tartsa meg még jó egészségben sokáig nekünk.

Erről a filmről meg nincs mit írni. Úgy jó, ahogy van. Nem túl szentimentális, nem túl szomorú, nem túl harsány. Ki van találva. Szép, bár nyilván hollywoodi maszlag, mert hát hol fektetnek fehérembert milliomos mellé a kórházban, főleg ha az a fehér fekete. De ennyit nézzünk el nekik. Mindenkinek így kéne élni, ahogy ők. Mindenkinek.


9/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése