RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2010. február 20., szombat

High School Musical: El Desafio Mexico

Spanyoltudásom első élő tesztelése, felirat nélkül 1 óra 40 percen át. Amit én leszűrtem a történetből, az az, hogy gyengébb mint a Dizni USA verziója, bár a szereplők esetlenebbek és bájosabbak. Cristobal a focicsapat kapitánya, aki a tanév első napján a hosszú nyári kihagyás után újra látja Mariana-t, az osztálytársát, aki bizony igencsak előnyére változott. Egy közös dal során azonnal szerelemre is gyullad a hős sportember a félénk, ám igencsak tehetséges lányka iránt. Luli és Fernando viszonya a nyár folyamán semmit se változott, Luli még mindig elnyomja testvérét, csak azért, hogy övé lehessen a teljes dicsfény.

Az iskolaév során megrendezésre kerül a bandák csatája a Mexikóban híres Jesse & Joy rendezésében. A megmérettetés napja egyre közeledik, a problémák halmozódnak, a tiniszerelem megkapja első pofonjait az élettől, mközben Cristobal és Mariana Fair Play névvel alapít bandát, és Luliék ellen próbál versenyezni. Luli természetesen ármánykodik, de akármi is történjék, csak egy csapat győzhet.

A zene jellemzően más, mint az amerikai verzióban volt, kevésbé emészthető worldwide, de még mindig erősen populáris. A szereplők édesek, fiatalok, és bár szépek, de kevésbé tökéletesek, mint az amerikai verzió fiataljai. Ez azért szimpatikus.

Legnagyobb elkeseredésemre van ennek argentin verziója is. És már töltöm:))) Aki elküldi nekem a brazil verzió torrentjét is, annak küldök egy tábla csokit.

5.5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése