RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2010. március 1., hétfő

The Collector

Erről a filmről sok mindent lehetne írni, de elsőként így annyit tudnék, hogy na és akkor ez mi volt? Meg miért? Meg egyébként is, ki a fickó, miért gyűjt, mit akar, miért ők, miért ott?

A tipikus jajj a gyilkost 200szor leszúrjuk de még feláll klisétől meg a szőr áll a hátamon. De ebbe nem megyek bele.

Arkin (Josh Stewart) nemrég szabadult a börtönből, és ki szeretné egyenlíteni régi tartozását volt felesége felé, hogy új életet kezdjen. Terve az, hogy betör egy dúsgazdag cégvezető vidéki házába, ám balszerencséjére rossz időben a rossz helyre kerül: hamarosan egy, magát A gyűjtőnek (The Collector) nevező maszkos ember fogságában találja magát, bezárva egy halálos csapdákkal teli labirintusban a családdal együtt, akiket ki akart rabolni.

Gore film, remek kis gore elemekkel, finom sötétséggel és sok kínzással, de a finom sötétség inkább kárára mint előnyére van a filmnek. A felét ugyanis nem látni.

Kidolgozatlan, pedig az alapötlet zseniális, egy magyarázókört megért volna a dolog. Fordulat, csavar nincs, hihetetlen dolgok azonban vannak. Eyecandy a férfiaknak szintén jelen. Eyecandy a nőknek? Hát ízlés kérdése.

Vajon sorozat lesz ez is?

5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése