RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2010. március 15., hétfő

Penny Dreadful

Újabb idegesítő horrorfilm, amiben véleményem szerint a főhős volt a legelviselhetetlenebb. Ütöttem volna a csajt, ahol érem, hogy legalább az alap életösztön megjelenjen benne, és képes legyen visszaszállni abba a rohadt autóba, amikor a teljesen elmebeteg gyilkos odakint mászkál mögöttük. Persze, értem én, a fóbia, de gondolkozzunk már reálisan, mitől félek jobban, a farkastól, vagy a Jack Nicholson-féle farkasemberes filmtől... Penny 12 éves szinten vergődik a kocsiban, fogalma sincs hogyan éljen túl, csak az altatókat tömi... A film 90%-ában nincs magánál, de cserébe végig visít, mint akit nyúznak. Képtelen vagyok azonosulni vele, vagy annak drukkolni, hogy túléljen. Képtelen. 

Ebben a történetben mindenki béna, kövekben botlik el, bokát ficamít, dombról gurul le, a stoppos gyilkos pedig irtja a népet rendesen. Ha valakit a bővebb tartalom érdekel, és tud angolul, akkor ide kattintva végigélvezheti az egész filmet írott formában. Nem igazán fárasztanék 2-3 sornál hosszabban senkit vele. 
 
Penny Deerborn (Rachel Miner) szülei egy autóbalesetben haltak meg, és a lány azóta retteg ha kocsiba kell ülnie. Pszichológusa (Mimi Rogers) úgy dönt, hogy szembesíti Pennyt félelmével, hogy egy közös autós túrán leküzdhesse azt. Az egyik éjszakán, mikor egy elhagyatott úton járnak, hirtelen előttük terem egy csuklyás alak. Mivel nem tudják, hogy megsérült -e, kiszállnak, hogy segítsenek rajta, és felajánlják, hogy elviszik a legközelebbi városba. A két nő azonban nem tudja, hogy egy félelmetes gyilkost engedtek be maguk közé.

Érdekesség, hogy nő játssza a kegyetlen gyilkost, mondjuk érdemes megnézni milyen nő... A hideg kiráz tőle nőként sminkben is...

Creepy B. Ezzel a két szóval foglalható össze. 
 
4.5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése