RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2010. március 15., hétfő

Jesus Christ Vampire Hunter

Nos gyerekek... Hát ez olyan szar, hogy már jó...

Illetőleg nem jó, de legalább szar. Vagy ilyesmi.

Ha kimegyek a kézikamerámmal a Normafához és 2 kisminkelt barátommal kecsapot locsolunk egymás nyakára, miközben forog a film, akkor hasonló, ha nem jobb minőséget fogunk produkálni, mint amit ennek a mozinak sikerült. 

The first testament says "an eye for an eye." - The second testament says "love thy neighbour." - The third testament ... Kicks Ass!!!

Kell még valamit mondanom? Még díjat is nyert. A homokvárat építő Jézus, és az azt széttaposó papucsos fekete ruhás vámpírlánykák. Jézus apja birodalmát jött ide építeni.Csak, hogy tudjuk.

Ebben a filmben láthatjuk minden bizonnyal a filmtörténelem leggagyibb verekedős jeleneteit, ebben a legszarabb a zene, és a színészi játék is olyan mérhetetlenül pocsék, hogy a hihetetlen musicalbetétekről, valamint a beszédhangok minőségéről és csúszásáról a képhez képest már nem is érdemes szót ejteni. 

Jézus sportcipőben, mopeden (kár, hogy nem Babettával, komolyan sokat javított volna a dolgokon) Jézus fülbevalóval... Jézus. Jéééééééééééézus. 

Nagyjából a 20. perc körül egy nagyon komoly tömegverekedés van kibontakozóban, amiben először mindenki Jézust veri, aztán a jelenet egy pogóhoz válik hasonlatossá. Az, hogy legalább 40-en szállnak ki abból a dzsipből, hogy ezt a szerencsétlent laposra verjék, inkább emlékeztet egy Guiness rekordkísérletre, hányan férnek egy trabantba., mint hogy filmes poén legyen. Jézus persze minden kísérletezőt eltángál, de istenesen, hiszen ezért jött ide a földre A békét fenn kell tartani, ha a fene fenét eszik is. A béke ellen vétőket pofán kell vágni, és pont. Ez itt isten birodalma.

A verekedés után újabb komoly jelenet következik. Laza vagyok szétesem kezemben a dákeszem, nagyon friss zenére.  Jézus ugyanis fahasábokat, hasogatott farönköket visz, hogy azokból faragjon karót magának. Ahol már nem bírtam tovább magammal, és visítva röhögtem, az mégis Mary Magnum megjelenése volt, és az ő fehér szandálja.

Szóval a Jesus Christ Vampire Hunter filmben vámpírok leszbikusokat ölnek, azok bőrét magukra öltik, így a napfényen is sétálhatnak. A papok segítségül hívják Jézust, aki olykor egész jól tud kung-fuzni, olykor meg nem. Jézus pedig egy pankrátort hív segítségül.

Abszolút ZS kategória... A 2 percig folyamatosan visító szőke a halomra ölt leszbikusok között, na az a legjobb benne. 38. perc körül érdemes keresni ezt a jelenetet. :)))

Szigorúan berúgva, vagy betépve élvezhető csak. Józanul csak nagyon beteg humorérzékkel ajánlom. Abszolút olyan film, ami még a nulla pontot se érné el. Ha lehetne mínuszban pontozni, akkor ott értékelném. Szóval ezennel bevezetem a trash-skálát.

-7/-10

1 megjegyzés:

cyborgwings írta...

bazmeg, de jót röhögtem. mondjuk én már a címnél behaltam, azmiaz. :D
a trash-skálát pedig engedelmeddel jómagam is használnám és népszerűsíteném. van egy-két film, ami abszolút megérdemli.

Megjegyzés küldése