RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2013. április 2., kedd

Miss Senki - Miss Nobody 2010

Merítsünk egyet a ZS-kategória felső harmadából, ami csak azért felső harmad, mert a készítők ezt teljesen komolyan gondolták, amíg szerintem viccnek is pocsék.

Sarah Jane McKinney (Leslie Bibb - A gondozoo, A Vasember 1-2.) évek óta titkárnőként dolgozik egy nagy gyógyszergyárban, de az előléptetése útjában ott áll nagy utálatnak örvendő főnöke, Milo Beeber (Brandon Routh - Superman visszatér). Amikor az zaklatni próbálja, Sarah ki akar térni előle, de közben véletlenül meg is öli. Azonban nemcsak hogy megússza a gyilkosságot, de még meg is kapja a megüresedett pozíciót. És ha egy üzlet egyszer beindul.. Sarah felettesei ötletesebbnél ötletesebb gyilkosságok áldozataként harapnak szép sorban fűbe, miközben a lány lassan, de biztosan halad felfelé a ranglétrán. Ekkor azonban egy nyomozó, Bill Malloy (Adam Goldberg - Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt) kezd vizsgálódni a munkahelyen sokasodó hullák ügyében. Vajon Sarah minden nyomot eltűntetett? És vajon, hogyan befolyásolja az eseményeket, ha Sarah belezúg a zsaruba, aki akár rács mögé is juttathatja?

Annyira egyértelműen másolják más filmek képi világát (pl. Amelie csodálatos élete), annyira próbálnak máshol már bevált nevekre, gegekre építeni (Ketchum, Grabovski), hogy az izzadtság nem csak bűzlik, hanem csorog a filmből.
Leslie Bibb legalább olyan borzalmas színésznő, amennyire röhejes és szánalmas a karakter, akit játszani kényszerül. Semmi nőiesség, semmi báj nem szorult belé, de még ezt se lovagolja meg jól.

Elvileg vígjáték, de nemhogy nem nevettem, el se mosolyodtam. Bosszantó, unalmas, ötlettelen film, pocsék forgatókönyvvel. A zene idegesítő, a csattanónak szánt fordulat szintén lapos.

3.5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése