RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2012. október 6., szombat

Demotiváló filmajánló - Hole in One 2010

Eric  rendkívül tehetséges golfozó, de komolytalan, nagyképű, link egyetemista. Fogadást köt azonban két elmebeteg szadista plasztikai sebésszel, akik egyik napról a másikra megváltoztatják a srác világát, na meg persze a testét. Szerencsétlen főhősünk, aki épp egy haverja húgát szedné fel, másnap reggel két hatalmas és rendkívül ócska műanyagnak tűnő szilikon mellel ébred, és innentől nincs megállás számára a lejtőn. 

De a film számára se. Amikor már azt hinnénk, hogy elérte a legalját, még mindig tudják fokozni. Eric elveszíti a pénzét, a méltóságát, és nagyon úgy áll a dolog, hogy a Best-Ball versenyt is el fogja, ahol mindezeket a már említett dolgokat szeretné visszanyerni.

A Hole in One alpári, dögletesen unalmas, a benne szereplő fiatalokat még zs kategóriásnak se mondanám, nemhogy színésznek. A felnőtteket alakítóknál pedig nem is értem, miért vállalták el a szerepet. A felapplikált  műcickók annyira borzalmasak, hogy aki egy jóféle horror után édesdeden alszik, az a Hole in One megtekintésének következtében hetekig ordítva fog felébredni az éjszaka közepén, hogy "Miért uram, mondd miért????"

Szóval kerüljétek ezt a filmet, mint a pestist, mert csak pusztulnak tőle az agysejtek. Ha valaki véletlenül DVD-n vette meg, akkor meg törje legalább 8 darabba, és dobja a kukába, hogy ne árthasson többé senkinek.

-10/-10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése