RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2009. június 24., szerda

Csillagvirágnak :)




Na kb ezek. A Volvos képek, amiknél azt mondom, hogy pasi. Nem azt hogy röhej. Amikor szorítja a kormányt mint vmi elmebeteg, és fehérednek az ujjai, meg amikor szenved, és teljes idegroncs... Na meg amikor támad:) Ez a 3 kép.

9 megjegyzés:

csillagvirág írta...

:D
csináltam ilyeneket is, csak a rohadék blogol keresztbe tett és nem tudtam az orrod alá dörgölni. de majd ma - csak előbb lángost sütök. :)

Orange Green írta...

blogolon meg se próbálok feltölteni már semmit. meg írni se nagyon. pedig kár érte. szerettem ott. szerettem az ottani blogom. csak az ott úgy meghalt. asszem.

az emberek hiányoznak. de talán jönnek ide is. egyébként meg te csaló, nem is tudtam sokáig, hogy kicsoda cameron. nemrég jöttem rá.

csillagvirág írta...

most, hogy rendet rakott maga után nand idióta kollégája, legalább az oldalt normálisan be lehet tölteni.
én is szerettem, de már tök jól megvagyok nélküle majd' két hónapja. mondjuk én főleg az elmeroggyantak miatt tértem át teljesen blogspotra.

nekem aki számított, nagyrészt itt van, úgyhogy nem sírok senki miatt odaátról.
csaló, ja! már vagy három hónapja, hogy cameron vagyok, te okos! :DDD de most legalább lebuktál, hogy nem olvastál, úgyhogy szégyellheted magad. kiengesztelhetsz egy szépséges patisszon képpel esetleg. :D

Orange Green írta...

olvastalak... és a nemrég az nem órákban mérhető, hanem hetekben, sok hétben:D csak nyaff :)

csillagvirág írta...

és akkor most érjem be patisszon nélkül? :P

csillagvirág írta...

na figyi! találtam egy jó kis ajánlatot: 230 helyett 149 euróért van jegy a bronz tribünre az egész hétvégére, ami nem hangzik rosszul, lévén az állójegy 120 euró.

http://www.hungaroinfo.com/formel1/tickets_tri_bronze_hu.htm

mondjuk itt
http://www.forma1club.hu/index.php?page=2
meg azt írja, hogy már elfogyott a bronz, de gondolom külön készlete van az egyes irodáknak. viszont itt van egy olyan, hogy danubius tribün, ami k.rvára nem tudom, mit takar, mert a térképen nem látok ilyet, de az meg 35e huf.

Orange Green írta...

van nekem 149 euróm?:D ennek utána kell néznem:) egyébként elolvasom mindjárt. És kaptál patisszont. sokat. lakj jól vele. de ha berágok csinálok egy fotosopos képet, amire ráraklak téged blogról leszedve, meg rárakom a patisszont, és téged fog ölelgetni.

Orange Green írta...

sőőőt, mondok jobbat, farkasházy tivadar pólójára fotosoppollak rá titeket. hogy élvezet is legyen benne. már a teddy is minket olvas;)

csillagvirág írta...

az de szupi lesz! mindig is teddy pólóján szerettem volna szerepelni! tudtam én, hogy még viszem valamire ebben az életben. robbie és teddy... nyammm. :D

most éppen nekem sincs 149 euróm, de ez nem tart vissza semmiféle tervezgetéstől. :) mondjuk gyorsan le kell csapnunk a lehetőségre, mert korlátozott szám meg ilyenek.

Megjegyzés küldése