RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2013. február 10., vasárnap

Csajok Monte Carlo-ban - Monte Carlo 2011

Néhány vagány amerikai csaj egy párizsi vakációval szeretné megünnepelni a gimi befejezését. A nagy kaland azonban nem egészen úgy alakul, ahogy azt Grace, a legjobb barátnője, Emma és a nyafka féltestvére, Meg elképzelték. Ám egy napon Grace-t összetévesztik az elkényeztetett brit örökösnővel, és ezzel minden megváltozik. A lányok kapva kapnak az alkalmon. A helyzetet kihasználva a gazdag arisztokraták életét élik. Végül a Riviéra gyöngyszemén, Monte Carlóban kötnek ki, ahol felejthetetlen kalandokban lesz részük.

Imígyen szóla a leírás erről a filmről, a húszas évei közepét taposó Leighton Meester és az erős harmincas Katie Cassidy tehát ünneplik a gimi végét (legalábbis Selena Gomez érettségijét)... A film egyébként eleinte jó, aztán rossz, végül szimplán gagyi. Kizárólag eredeti nyelven érdemes nézni, mert Selena legalább az akcentusokkal remekül játszadozik... 

Meester egyike azoknak a lányoknak, akiknél sose fogom megérteni, miért tartja őket bárki is szépnek... Ebben a filmben különösen borzalmas szegénykém, olyan kis holdvilág-borjú feje van... Annyira hihetetlen számomra, hogy ő hódít meg egy jóképűnek beállított (bár közepesen borzalmas) laza kalandort. 

A konfliktus erőltetett, a végkifejlet röhejes, a sármőr francia fiú förtelmes... De a legrosszabb nem ez, hanem az, hogy az alapvetően jól működő 3 lányos felállás a film 60%-ában nem valósul meg, mert a csajok külön külön ismerkednek a kiszemelt legényekkel. Egyedül viszont egyikük karaktere sem működik. Nem elég jók. 

Magyaroknak a magyar forgatási helyszínek miatt érdemes, meg a magyar arcok kiszúrása céljából, de ennyi. Hiányzik a filmből a diznis báj, de nincs meg benne a 'felnőttfilmek" mélysége sem. Valahol megrekedt félúton, és ebbe bukott bele.

5/10


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése