RSS
Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)

2012. december 19., szerda

The Apparition 2012

Ezt a filmet még a bugyiban parádézó Ashley Greene se tudta eladni. A lány egyébként bűn rossz színésznő, nem is értem miért építenek rá. De az igazi probléma nem is, inkább az a 48 perc tömény unalom, amíg kb. semmi nem történik a vásznon (a DVDn). A fennmaradó 30 perc se viszi túlzásba az izgalmakat, innentől már eleve bukásra van ítélve a film. Nem is értem, hogy adhatta a nevét Tom Felton egy ilyen hulladékhoz. Bár ő az egyetlen, aki magasan kiemelkedik ebből a színvonaltalan trágyából.

Elméletüket bizonyítandó, hogy a paranormális jelenségeket az emberi hit teremti, néhány diák megpróbál egy természetfeletti lényt alkotni. A kísérlet rettenetesen félresikerül. Évekkel később egy fiatal pár, Kelly (Ashley Greene - Alkonyat-sorozat) és Ben (Sebastian Stan - Pletykafészek) félelmetes, megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztal új otthonukban. Kétségbeesésükben egy paranormális jelenségekkel foglalkozó specialista (Tom Felton - Harry Potter-sorozat) segítségét kérik, ám csak annyi derül ki: nem a házzal van a gond. De ha a jelenés vadászik rájuk, vajon van-e esélyük a menekülésre?

Remekül tükrözi a helyzetet, hogy még a Twilight rajongó csimoták olvasztótégelyén, a porton is csak 4.9-es a film. 
Nálam a kettest súrolja alulról. A rendezőnek üzenem, hogy következő hasonló filmjére szánt összeget inkább adakozza el!

2/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése